Ulasan Kami

Baca apa yang keluarga dan senior kita sayangi untuk mengatakan tentang kita.

Pengalaman saya dengan Homage memang positif setakat ini. Mereka fleksibel, berpatutan, dan profesional. Koordinator dari Homage telah banyak membantu dan memenuhi permintaan saya sejak hari pertama lagi. Care Pro yang ditugaskan untuk mengurus nenek saya yang berusia 85 tahun tiba tepat pada waktunya, profesional dan sentiasa memberikan perhatian penuh. Semoga mereka akan teruskan khidmat penjagaan sebegini.

Kamilah Barvin

Pengalaman kami sangat positif. Setakat ini kami telah menggunakan jururawat yang sama mungkin 10 kali (untuk mendaftar masuk pada ibu) dan dia tidak mempunyai apa-apa yang baik dan menyokong. Koordinator Bel juga sangat membantu sejak hari pertama. Saya mendapati harga yang munasabah. Suka ciri pelaporan di aplikasi mereka. Anda dapat melihat apa yang telah dilakukan semasa lawatan. Ia patut dicuba.

Adelaine Yeo

Ibu saya yang berusia 85 tahun menjalani pembedahan hernia incisional selepas ventral pada Januari 2019 mempunyai beberapa penjaga dari Homage, semuanya dilatih secara profesional dari hospital terkemuka di Malaysia. CPs merawat ibu saya dengan ketekunan, penjagaan dan belas kasihan dan sentiasa bersedia untuk memberikan petua yang tidak ternilai mengenai penjagaan orang tua kepada ahli keluarga. Terima kasih dan penghargaanku pada Tim Homage.

Azwan Shahuddin

Saya akan mengesyorkan Homage kepada sesiapa sahaja yang mencari penjaga profesional atau jururawat di rumah. Walapun saya terpaksa menangguh perkhidmatan dengan mereka buat sementara waktu kerana keadaan pandemik, pihak Homage sangat bagus dengan cara mereka mengendalikan segala isu dan pertanyaan yang saya ada. Sekalung penghargaan untuk Shirley dari Homage yang bertindak balas dengan pantas untuk kesemua pertanyaan dan permintaan saya (dan memberikan perkhidmatan yang melangkaui jangkaan saya).

Voon Bing

Saya dan keluarga ingin mengucapkan terima kasih kepada seluruh pasukan Homage dan Care Pro mereka kerana membantu ibu saya pulih dengan cepat. Khidmat penjagaan, perhatian yang diberikan dan profesionalisme yang tak tertandingi!!!

Edward Lee

Memulakan pengalaman saya dengan Homage dengan menggunakan perkhidmatan pengiring perubatan mereka untuk susulan ubat ayah saya dan juga perkhidmatan penjagaan kejururawatan mereka. Penyedia penjagaan mereka terlatih dan sangat mesra. Kami gembira bahawa terdapat organisasi seperti Homage untuk membantu kami di tengah-tengah jadual kerja sibuk setiap hari.

Pei Ji

Mereka menyediakan perkhidmatan yang sangat baik untuk di kedimana anda sendiri dan mereka juga sangat fleksibel dalam memenuhi segala permintaan anda. Mereka memberi khidmat penjagaan dengan sangat tekun. Kami menggunakan perkhidmatan mereka untuk nenek saya yang menghadapi Alzheimer. Saya sangat berpuas hati dengan perkhidmatan yang diberikan dan juga berterima kasih kepada semua penjaga-penjaga Homage.

Ashini