Penjagaan Rumah Atas Permintaan

Dengan aplikasi mudah alih Homage, minta dan uruskan penjagaan untuk anda dan orang tersayang di mana sahaja, bila-bila masa. Sama ada anda memerlukan penjagaan diri, perkhidmatan kejururawatan, sokongan domestik atau akses penyertaan komuniti, bantuan hanyalah beberapa ketukan.

Muat turun Aplikasi Homage

Homage Apple Appstore Homage Google Playstore

Mengapa menggunakan aplikasi?

Get your care in as little as 48 hours

Get to know your carers past experience and qualifications

Tempah, urus, dan bayar perkhidmatan kami dalam satu platform

Bagaimana ia berfungsi?

Testimoni Pelanggan Kami

Wong Voon Bing

Walapun saya terpaksa menangguh perkhidmatan dengan mereka buat sementara waktu kerana keadaan pandemik, pihak Homage sangat bagus dengan cara mereka mengendalikan segala isu dan pertanyaan yang saya ada. Sekalung penghargaan untuk Shirley dari Homage yang bertindak balas dengan pantas untuk kesemua pertanyaan dan permintaan saya (dan memberikan perkhidmatan yang melangkaui jangkaan saya).

Anisa Aisha

Ayah saya jatuh baru-baru ini dan tulang pinggulnya patah. Saya pula tinggal di luar negara dan tak dapat pulang ke rumah pada masa tu. Kawan saya mengesyorkan khidmat penjagaan kejururawatan dengan Homage. Mereka sangat pantas dengan menjawab segala pertanyaan saya dan servis mereka juga profesional dan berkualiti. Kami sekeluarga sangat menghargai perkhidmatan yang disediakan. Ada juga masa yang saya perlu tukar masa lawatan dan mereka bertindak dengan pantas untuk membantu saya dan keluarga saya.

Adelaine Yeo

Pengalaman kami sangat positif. Setakat ini, kami telah menggunakan Care Pro lebih kurang 10 kali (untuk tengokkan ibu) dan mereka sangat bagus dan banyak menolong Koordinator Homage, Bel juga sangat membantu sejak hari pertama lagi. Harga juga munasabah dan saya suka laporan yang disediakan dalam aplikasi mereka. Semua maklumat tentang lawatan mereka dapat disemak dengan mudah. Berbaloi untuk cuba!

Muat turun aplikasi Homage

Imbas kod QR untuk memuat turun aplikasI

Kod QR

ATAU

Klik pada butang untuk memuat turun aplikasi

Homage Apple Appstore Homage Google Playstore

Penarafan aplikasi 4.7