Penjagaan Rumah Atas Permintaan

Dengan aplikasi mudah alih Homage, minta dan uruskan penjagaan untuk anda dan orang tersayang di mana sahaja, bila-bila masa. Sama ada anda memerlukan penjagaan diri, perkhidmatan kejururawatan, sokongan domestik atau akses penyertaan komuniti, bantuan hanyalah beberapa ketukan.

Muat turun Aplikasi Homage

Homage Apple Appstore Homage Google Playstore

Mengapa menggunakan aplikasi?

Dapatkan penjagaan anda dalam masa 48 jam

Kenali pengalaman dan kelayakan masa lalu penjaga anda

Tempah, urus dan bayar untuk lawatan semua di satu tempat

Bagaimana ia berfungsi?

Apa yang pelanggan katakan

Wong Voon Bing

Pasukan ini telah bertungkus-lumus untuk bekerjasama walaupun terpaksa menghentikan sementara penglibatan mereka untuk perkhidmatan penjagaan kerana situasi pandemik yang kini berada di Malaysia. Semua isu dalam fasa awal penglibatan telah ditangani dengan pantas dan memuaskan. Jeritan khas kepada Shirley dari Homage yang telah bertindak balas dengan segera kepada semua pertanyaan dan permintaan saya (dan pergi jauh dan di luar jangkaan saya dengan tindakannya dalam semua tuduhan).

Anisa Aisha

Ayah saya mengalami kejatuhan baru-baru ini dan mengalami patah tulang pinggul. Tinggal di luar negara dan tidak dapat pulang ke tanah air untuk membantu pemulihan sangat membimbangkan. Seorang rakan mengesyorkan Homage untuk membantu penjagaan kejururawatannya. Mereka segera membalas mesej. Penjagaan yang diberikan sangat baik dan sangat profesional. Kami sangat gembira dengan perkhidmatan ini. Ada kalanya kita terpaksa menukar masa pelantikan dan mereka bertanggungjawab dan meneliti keperluan kita.

Adelaine Yeo

Pengalaman kami sangat positif. Setakat ini, kami telah menggunakan Pro Penjagaan mereka mungkin 10 kali (untuk mendaftar masuk ibu) dan dia tidak kurang baik dan menyokong. Penyelaras Bel juga telah banyak membantu sejak hari pertama. Saya dapati harganya berpatutan. Suka ciri pelaporan pada apl mereka. Anda dapat melihat apa yang telah dilakukan semasa lawatan. Ia patut dicuba.

Muat turun aplikasi Homage

Imbas kod QR untuk memuat turun aplikasi

Kod QR

ATAU

Klik pada butang untuk memuat turun aplikasi

Homage Apple Appstore Homage Google Playstore

4.7 Penarafan mudah alih