Tentang kami

Membuat dunia menjadi tempat yang lebih peduli. Pakar, rumah yang fleksibel dan peribadi dan penjagaan kejururawatan supaya semua dapat terus hidup dengan baik dan bebas di rumah.

Tentang Homage

Homage adalah syarikat perkhidmatan penjagaan beranugerah tinggi yang menggabungkan kemahiran penjaga profesional dengan teknologi pintar untuk menyediakan perkhidmatan penjagaan di rumah. Dengan khidmat penjagaan untuk warga emas dan dewasa, Homage mempermudahkan warga Malaysia untuk pulih dan meniti usia tua dengan bermaruah.

Sebagai syarikat perkhidmatan penjagaan terkemuka, perkhidmatan teras Homage termasuk Penilaian Penjagaan Individu, Bantuan Aktiviti Kehidupan Harian (ADL), Prosedur Kejururawatan di Rumah, Perkhidmatan Pemulihan di Rumah, termasuk Fisioterapi, Terapi Pertuturan dan Terapi Carakerja.

Beroperasi di Singapura dan Malaysia, Homage membantu individu dengan pelbagai kondisi kesihatan termasuk penyakit kronik dan terminal seperti Demensia, Strok, Parkinson dan kanser dan membantu mereka untuk kekal sihat dan aktif. Homage juga bekerjasama dengan organisasi kerajaan, syarikat kesihatan dan syarikat kewangan yang lain untuk menyediakan perkhidmatan penjagaan kepada semua lapisan masyarakat.

Misi kami: Mempermudahkan kesejahteraan dan pemulihan diri melalui penjagaan peribadi yang holistik

Nilai-Nilai Kami

Misi Dipandu

Pada teras kami, kami didorong oleh misi dan kesan penjagaan kami. Homagers bersedia untuk pergi lebih jauh untuk penerima penjagaan kami, pembekal dan rakan kongsi.

Minda Pertumbuhan

Kami komited terhadap inovasi dan peningkatan berterusan. Kami berdaya tahan di tengah-tengah cabaran dan tidak takut untuk mempersoalkan status quo. Kami terbuka untuk titik data dan ide-ide baru, mewujudkan kerendahan hati di titik buta kami. Kami memeluk pembelajaran dan menterjemahkannya ke dalam tindakan dan pertumbuhan.

20/80 Difokuskan

Homagers melanggan prinsip di mana 20% fokus dan pemacu input 80% daripada hasilnya. Kami sangat selektif dengan apa yang kami salurkan masa dan usaha kami ke arah dan melaksanakan dengan jelas dan fokus yang kuat. Kami memacu hasil dengan memetakan usaha secara langsung kepada hasil dan kesan yang dimaksudkan.

Bias untuk Tindakan

Homagers menyedari pentingnya bertindak pantas dan berusaha untuk mewujudkan persekitaran yang bebas daripada birokrasi. Dengan berat sebelah yang kuat terhadap menunggu, Homagers bergerak ke dalam tindakan dengan rasa mendesak untuk menyelesaikan masalah dan mendorong penambahbaikan.

Taksub dengan Pengalaman Pelanggan 

Sesuai dengan misi kami, Homage bermula dengan orang kami - penerima penjagaan, pembekal, rakan kongsi, dan terakhir tetapi tidak kurang, pengguna dalaman kami! Homagers bekerja keras untuk menyampaikan penjagaan peribadi, berasaskan nilai, memperoleh dan menjaga kepercayaan pihak berkepentingan. Walaupun kami memberi perhatian kepada dinamik pasaran dan pesaing, kami obses terhadap pengalaman orang terlebih dahulu dan utama.

Pemilikan

Homagers mempunyai etika tanggungjawab peribadi yang sengit dan komited untuk 'membuat perkara berlaku'. Kami meletakkan penekanan yang kuat untuk memacu hasil dan mengambil pemilikan kedua-dua kekurangan dan kemenangan, sambil sentiasa meningkatkan proses kami. Segala-galanya untuk matlamat menyediakan penyelesaian penjagaan dan pengalaman yang lebih baik untuk pelanggan kami.

 

Ketahui mengapa beratus-ratus keluarga di Malaysia menggunakan Homage

Amanahkan tugas penjagaan orang tersayang anda kepada Care Pro kami.

Jururawat, penjaga dan ahli terapi bertauliah kamii berasal dari semua lapisan masyarakat dan kongsi satu matlamat yang sama iaitu memberikan khidmat penjagaan terbaik kepada keluarga-keluarga yang memerlukannya.

Memastikan penyampaian penjagaan yang berkualiti adalah keutamaan kami, itulah sebabnya semua Profesional Penjagaan kami menjalani rujukan menyeluruh, pemeriksaan latar belakang dan kelayakan, dan wawancara satu-sama-satu, sebelum menyertai Homage. Dengan kumpulan lebih daripada 5000 Profesional Penjagaan, masing-masing dengan satu set kemahiran, pengalaman, dan pengkhususan yang unik, beritahu kami keperluan penjagaan anda dan kami akan memadankan anda dengan yang paling sesuai dengan keperluan penjagaan anda.

Ketahui lebih lanjut tentang Care Pro kami dari Care Pro Vijitha.

Petikan perkhidmatan
100%
Ditayangkan
4.8
Penarafan
Kumpulan jururawat, penjaga dan ahli terapi terbesar di Malaysia

Apa yang pelanggan katakan

Bantuan semasa pandemik

Pasukan ini telah bertungkus-lumus untuk bekerjasama walaupun terpaksa menghentikan sementara penglibatan mereka untuk perkhidmatan penjagaan kerana situasi pandemik yang kini berada di Malaysia. Semua isu dalam fasa awal penglibatan telah ditangani dengan pantas dan memuaskan. Jeritan khas kepada Shirley dari Homage yang telah bertindak balas dengan segera kepada semua pertanyaan dan permintaan saya (dan pergi jauh dan di luar jangkaan saya dengan tindakannya dalam semua tuduhan).

Wong Voon Bing
Penjagaan yang sangat disyorkan apabila saya tiada

Ayah saya mengalami kejatuhan baru-baru ini dan mengalami patah tulang pinggul. Tinggal di luar negara dan tidak dapat pulang ke tanah air untuk membantu pemulihan sangat membimbangkan. Seorang rakan mengesyorkan Homage untuk membantu penjagaan kejururawatannya. Mereka segera membalas mesej. Penjagaan yang diberikan sangat baik dan sangat profesional. Kami sangat gembira dengan perkhidmatan ini. Ada kalanya kita terpaksa menukar masa pelantikan dan mereka bertanggungjawab dan meneliti keperluan kita.

Anisa Aisha
Pengalaman positif

Pengalaman kami sangat positif. Setakat ini, kami telah menggunakan Pro Penjagaan mereka mungkin 10 kali (untuk mendaftar masuk ibu) dan dia tidak kurang baik dan menyokong. Penyelaras Bel juga telah banyak membantu sejak hari pertama. Saya dapati harganya berpatutan. Suka ciri pelaporan pada apl mereka. Anda dapat melihat apa yang telah dilakukan semasa lawatan. Ia patut dicuba.

Adelaine Yeo
Terima kasih dan penghargaan saya

Ibu saya yang berusia 85 tahun, yang menjalani pembedahan hernia insisi pasca ventral pada Januari 2019 mempunyai CPs dari Homage, semuanya dilatih secara profesional, dari hospital terkemuka di Malaysia. CPs menyusukan ibu saya dengan ketekunan, dan belas kasihan; memberikan petua yang tidak ternilai mengenai penjagaan warga tua kepada ahli keluarga. Terima kasih dan penghargaan saya ucapkan kepada Team Homage.

Azwan Shahuddin
Pasti salah satu yang terbaik!

Saya mempunyai pengalaman positif dengan Homage setakat ini. Mereka fleksibel, berpatutan, dan profesional. Penyelaras dari Homage sangat membantu dan menampung permintaan saya sejak hari pertama. Penjaga yang ditugaskan untuk menjaga nenek saya adalah menepati masa, dilatih secara profesional dan penuh perhatian. Semoga mereka akan terus berkhidmat dengan baik.

Kamilah Barvin
Program fisioterapi komprehensif

Penghormatan telah banyak membantu kami dalam membantu pemulihan ayah tercinta. Mereka memberi kami penjelasan yang komprehensif mengenai program fisioterapi. Ahli terapi yang mereka hantar sangat berkelayakan, sopan, bersemangat, dan memberikan perkhidmatan yang cemerlang. Dan yang paling penting, cajnya adil dan berpatutan.

Farizal Anam
Panduan untuk pembantu rumah saya

Terima kasih Homage atas bantuan anda selepas ibu saya dibenarkan keluar dari hospital akibat demam denggi. Ibu mendapat semula keyakinannya untuk mandi pertama selepas keluar dengan bantuan penjaga Homage, sesuatu yang tidak dapat dilakukan oleh pembantu rumah saya. Juga untuk membimbing pembantu rumah saya untuk mengendalikannya dengan cara yang lebih bersih. Pembantu rumah saya mempelajari kaedah yang betul dan dapat memberi penjagaan yang lebih baik kepada ibu sekarang. Sangat mengesyorkannya kepada orang yang mencari perkhidmatan penjagaan profesional untuk menguruskan ahli keluarga yang memerlukan bantuan.

Jenny Lim
Ujian swab tanpa kerumitan

Ia benar-benar menyusahkan apabila anda boleh menjalani ujian swab COVID-19 tanpa meninggalkan rumah anda. Responsnya sangat pantas, aplikasinya cekap. Terima kasih atas perkhidmatan anda.

Sofia Mustaffa
Secara keseluruhan kerja berpasukan yang baik

Saya ingin mengucapkan terima kasih kepada Homage atas perkhidmatan cemerlang mereka terutamanya Cik Ginger atas komunikasi cemerlang dan khidmat pelanggannya dan untuk membuat pengaturan yang diperlukan. Dia melakukan susulan yang baik sebelum dan selepas fisio, juga makanan balik yang tepat. Kami menghargai Cik Shu atas perkhidmatan fisionya yang cemerlang yang membuat ibu saya mendapat keyakinan bahawa dia boleh berjalan lagi. Cik Shu sangat sabar, bekerja keras, dan komited untuk melihat ibu saya akan dipulihkan sepenuhnya dan sembuh. Terima kasih.

Paul Mahendran
Jadikan Penjagaan Rumah Peribadi Kepada Orang Yang Anda Sayangi
Curve

Jadikan Penjagaan Rumah Peribadi Kepada Orang Yang Anda Sayangi

Mulakan dengan perundingan percuma hari ini, dan ketahui mengapa beribu-ribu rakyat Malaysia mempercayai Homage untuk memberikan penjagaan terbaik di rumah mereka.

Berhati-hati Sekarang