Tentang Kami

Membuat dunia menjadi tempat yang lebih peduli. Pakar, rumah yang fleksibel dan peribadi dan penjagaan kejururawatan supaya semua dapat terus hidup dengan baik dan bebas di rumah.

Tentang Homage

Homage adalah syarikat perkhidmatan penjagaan beranugerah tinggi yang menggabungkan kemahiran penjaga profesional dengan teknologi pintar untuk menyediakan perkhidmatan penjagaan di rumah. Dengan khidmat penjagaan untuk warga emas dan dewasa, Homage mempermudahkan warga Malaysia untuk pulih dan meniti usia tua dengan bermaruah.

Sebagai syarikat perkhidmatan penjagaan terkemuka, perkhidmatan teras Homage termasuk Penilaian Penjagaan Individu, Bantuan Aktiviti Kehidupan Harian (ADL), Prosedur Kejururawatan di Rumah, Perkhidmatan Pemulihan di Rumah, termasuk Fisioterapi, Terapi Pertuturan dan Terapi Carakerja.

Beroperasi di Singapura dan Malaysia, Homage membantu individu dengan pelbagai kondisi kesihatan termasuk penyakit kronik dan terminal seperti Demensia, Strok, Parkinson dan kanser dan membantu mereka untuk kekal sihat dan aktif. Homage juga bekerjasama dengan organisasi kerajaan, syarikat kesihatan dan syarikat kewangan yang lain untuk menyediakan perkhidmatan penjagaan kepada semua lapisan masyarakat.

Misi kami: Mempermudahkan kesejahteraan dan pemulihan diri melalui penjagaan peribadi yang holistik

Nilai-Nilai Kami

Misi Dipandu

Pada teras kami, kami didorong oleh misi dan kesan penjagaan kami. Homagers bersedia untuk pergi lebih jauh untuk penerima penjagaan kami, pembekal dan rakan kongsi.

Minda Pertumbuhan

Kami komited terhadap inovasi dan peningkatan berterusan. Kami berdaya tahan di tengah-tengah cabaran dan tidak takut untuk mempersoalkan status quo. Kami terbuka untuk titik data dan ide-ide baru, mewujudkan kerendahan hati di titik buta kami. Kami memeluk pembelajaran dan menterjemahkannya ke dalam tindakan dan pertumbuhan.

20/80 Difokuskan

Homagers melanggan prinsip di mana 20% fokus dan pemacu input 80% daripada hasilnya. Kami sangat selektif dengan apa yang kami salurkan masa dan usaha kami ke arah dan melaksanakan dengan jelas dan fokus yang kuat. Kami memacu hasil dengan memetakan usaha secara langsung kepada hasil dan kesan yang dimaksudkan.

Bias untuk Tindakan

Homagers menyedari pentingnya bertindak pantas dan berusaha untuk mewujudkan persekitaran yang bebas daripada birokrasi. Dengan berat sebelah yang kuat terhadap menunggu, Homagers bergerak ke dalam tindakan dengan rasa mendesak untuk menyelesaikan masalah dan mendorong penambahbaikan.

Taksub dengan Pengalaman Pelanggan 

Sesuai dengan misi kami, Homage bermula dengan orang kami - penerima penjagaan, pembekal, rakan kongsi, dan terakhir tetapi tidak kurang, pengguna dalaman kami! Homagers bekerja keras untuk menyampaikan penjagaan peribadi, berasaskan nilai, memperoleh dan menjaga kepercayaan pihak berkepentingan. Walaupun kami memberi perhatian kepada dinamik pasaran dan pesaing, kami obses terhadap pengalaman orang terlebih dahulu dan utama.

Pemilikan

Homagers mempunyai etika tanggungjawab peribadi yang sengit dan komited untuk 'membuat perkara berlaku'. Kami meletakkan penekanan yang kuat untuk memacu hasil dan mengambil pemilikan kedua-dua kekurangan dan kemenangan, sambil sentiasa meningkatkan proses kami. Segala-galanya untuk matlamat menyediakan penyelesaian penjagaan dan pengalaman yang lebih baik untuk pelanggan kami.

 

Ketahui mengapa beratus-ratus keluarga di Malaysia menggunakan Homage

Amanahkan tugas penjagaan orang tersayang anda kepada Care Pro kami.

Jururawat, penjaga dan ahli terapi bertauliah kamii berasal dari semua lapisan masyarakat dan kongsi satu matlamat yang sama iaitu memberikan khidmat penjagaan terbaik kepada keluarga-keluarga yang memerlukannya.

Memastikan penyampaian penjagaan yang berkualiti adalah keutamaan kami, itulah sebabnya semua Profesional Penjagaan kami menjalani rujukan menyeluruh, pemeriksaan latar belakang dan kelayakan, dan wawancara satu-sama-satu, sebelum menyertai Homage. Dengan kumpulan lebih daripada 5000 Profesional Penjagaan, masing-masing dengan satu set kemahiran, pengalaman, dan pengkhususan yang unik, beritahu kami keperluan penjagaan anda dan kami akan memadankan anda dengan yang paling sesuai dengan keperluan penjagaan anda.

Ketahui lebih lanjut tentang Care Pro kami dari Care Pro Vijitha.

Sebut harga perkhidmatan
100%
Disaring
4.8
penarafan
Rangkaian jururawat, penjaga dan ahli terapi terbesar di Malaysia

Testimoni Pelanggan Kami

Bantuan semasa wabak COVID-19

Walapun saya terpaksa menangguh perkhidmatan dengan mereka buat sementara waktu kerana keadaan pandemik, pihak Homage sangat bagus dengan cara mereka mengendalikan segala isu dan pertanyaan yang saya ada. Sekalung penghargaan untuk Shirley dari Homage yang bertindak balas dengan pantas untuk kesemua pertanyaan dan permintaan saya (dan memberikan perkhidmatan yang melangkaui jangkaan saya).

Wong Voon Bing
Sangat disyorkan kalau duduk jauh dengan mak & ayah

Ayah saya jatuh baru-baru ini dan tulang pinggulnya patah. Saya pula tinggal di luar negara dan tak dapat pulang ke rumah pada masa tu. Kawan saya mengesyorkan khidmat penjagaan kejururawatan dengan Homage. Mereka sangat pantas dengan menjawab segala pertanyaan saya dan servis mereka juga profesional dan berkualiti. Kami sekeluarga sangat menghargai perkhidmatan yang disediakan. Ada juga masa yang saya perlu tukar masa lawatan dan mereka bertindak dengan pantas untuk membantu saya dan keluarga saya.

Anisa Aisha
Pengalaman positif

Pengalaman kami sangat positif. Setakat ini, kami telah menggunakan Care Pro lebih kurang 10 kali (untuk tengokkan ibu) dan mereka sangat bagus dan banyak menolong Koordinator Homage, Bel juga sangat membantu sejak hari pertama lagi. Harga juga munasabah dan saya suka laporan yang disediakan dalam aplikasi mereka. Semua maklumat tentang lawatan mereka dapat disemak dengan mudah. Berbaloi untuk cuba!

Adelaine Yeo
Terima kasih 

Ibu saya yang berusia 85 tahun yang baru saja menjalani pembedahan hernia pada Januari 2019 dijaga oleh beberapa Care Pro Homage. Semuanya dilatih secara profesional di hospital terkemuka di Malaysia. Kesemua Care Pro ibu juga merawatnya dengan penuh tekun dan belas kasihan. Mereka juga memberi petua yang tidak ternilai tentang cara penjagaan warga emas kepada ahli keluarga kami. Terima kasih sangat-sangat dan setinggi penghargaan kepada Homage.

Azwan Shahuddin
Pasti salah satu yang terbaik!

Aku punya pengalaman positif dengan Homage sejauh ini. Mereka fleksibel, berpatutan, dan profesional. Koordinator dari Homage telah sangat membantu dan menampung permintaan saya sejak hari pertama. Pengasuh yang ditugaskan untuk menjaga nenek saya adalah tepat pada masanya, terlatih profesional dan penuh perhatian. Semoga mereka akan terus melayani dengan baik.

Kamilah Barvin
Program fisioterapi yang komprehensif

Homage telah banyak membantu kami dengan pemulihan ayah kami. Mereka memberi kami penjelasan yang komprehensif mengenai program fisioterapi. Ahli terapi yang mereka hantar sangat berkelayakan, sopan, bersemangat, dan memberikan perkhidmatan yang luar biasa. Harga juga berpatutan.

Farizal Anam
Bimbingan untuk pembantu rumah saya

Terima kasih Homage atas bantuan anda selepas ibu saya dibenarkan keluar dari hospital kerana demam denggi. Ibu mendapat semula keyakinannya untuk mandi pertamanya selepas keluar dengan bantuan pengasuh Homage, sesuatu yang pembantu rumah saya tidak akan dapat lakukan. Juga untuk membimbing pembantu rumah tangga saya untuk menanganinya dengan cara yang lebih bersih. Pembantu rumah saya belajar kaedah yang betul dan dapat memberi penjagaan yang lebih baik kepada ibu sekarang. Sangat mengesyorkannya kepada orang yang mencari perkhidmatan penjagaan profesional untuk menguruskan ahli keluarga yang memerlukan bantuan.

Jenny Lim
Ujian swab tanpa kerumitan

Ia benar-benar mudah apabila anda boleh menjalani ujian swab COVID-19 tanpa meninggalkan rumah anda. Sambutannya sangat cepat, aplikasinya cekap. Terima kasih atas perkhidmatan anda.

Sofia Mustaffa
Keseluruhan kerja berpasukan yang baik

Saya ingin mengucapkan terima kasih kepada Homage atas perkhidmatan cemerlang mereka terutamanya Cik Ginger kerana komunikasi dan perkhidmatan pelanggannya yang cemerlang dan untuk membuat pengaturan yang diperlukan. Dia melakukan susulan yang baik sebelum dan selepas fisio, juga tepat suapan kembali. Kami menghargai Cik Shu untuk perkhidmatan fisio yang sangat baik yang membuat ibu saya mendapat keyakinan bahawa dia boleh berjalan lagi. Cik Shu sangat sabar, bekerja keras, dan komited untuk melihat ibu saya akan dipulihkan dan sembuh sepenuhnya. Terima kasih.

Paul Mahendran
Utamakan Penjagaan Peribadi Untuk Yang Tersayang
Curve

Utamakan Penjagaan Peribadi Untuk Yang Tersayang

Dapatkan konsultasi percuma hari ini, dan ketahui mengapa beribu-ribu rakyat Malaysia mempercayai Homage untuk memberikan penjagaan terbaik di rumah mereka.

Dapatkan Penjagaan Sekarang