Penghormatan Kepada Rakyat Malaysia

Apabila ia datang kepada warga emas, penjagaan tidak boleh dikompromi. Kami berbangga untuk mengatakan bahawa kami adalah satu-satunya platform di Malaysia yang menyokong sepenuhnya untuk menjadikan rakyat Malaysia sebagai Pro Penjagaan kami dan kami benar-benar menghormati Pro Penjagaan yang telah bekerja tanpa mengenal penat lelah untuk menyediakan penjagaan hari demi hari.

oleh Deborah Yaw

"Rakyat Malaysia menjaga rakyat Malaysia"

Kami selalu mendapat soalan yang sama: "Mengapa anda tidak mengupah orang asing?" "Adakah penjaga anda tempatan?" "Apa yang membuat anda berbeza dari yang lain?"

Jawapannya adalah dan akan sentiasa sama - bahawa kami percaya dalam memastikan penjagaan yang kami berikan adalah salah satu yang kami boleh mempercayai ibu bapa kita sendiri, dan itulah sebabnya kami hanya mengupah rakyat Malaysia terbaik untuk memberikan penjagaan yang boleh anda percayai dan sayangi.

Berikut adalah beberapa sebab mengapa kami menyokong platform penjagaan yang disediakan oleh rakyat Malaysia.

Kekuatan dalam kepelbagaian

Malaysia adalah sebuah negara budaya yang mencair di mana semua orang boleh bertutur dalam pelbagai bahasa walaupun kita datang dari pelbagai latar belakang dan kaum. Apabila ia datang kepada rakyat Malaysia, bahasa "rojak" kita adalah salah satu yang unik kepada kita, di mana kita boleh menyusun kata-kata dari bahasa yang berbeza, namun, masih memahami satu sama lain.

Dengan memahami perbualan malaysia yang biasa, komunikasi dengan warga emas menjadi lebih mudah untuk memastikan mereka boleh selesa dengan penjagaan yang mereka terima dan permintaan mereka dapat disampaikan melalui jauh lebih baik, yang akan membuat dunia perbezaan kepada Care Pro apabila mereka perlu bertindak balas dengan cepat semasa kecemasan seperti strok atau jatuh secara tidak sengaja.

Membina penduduk tempatan

Pada tahun 2019, Malaysia menduduki tempat pertama dalam ruang penjagaan kesihatan sebagai Penjagaan Kesihatan Terbaik di Dunia dari segi infrastruktur dan perkhidmatan penjagaan kesihatan. Dengan mewujudkan ruang untuk penduduk tempatan dilengkapi dalam penjagaan geriatrik, kita dapat menanamkan semangat individu untuk menjaga orang tersayang mereka, terutamanya ketika Malaysia menjadi negara penuaan menjelang tahun 2030. Penjagaan geriatrik mungkin tidak menarik seperti penjagaan pediatrik atau penjagaan bersalin, tetapi sangat penting bagi mana-mana penduduk yang semakin tua, terutamanya ketika negara kita menuju ke arah itu.

Rakyat Malaysia akan lebih peka dengan keadaan seperti demensia, Alzheimer, Parkinson dan dengan pengetahuan asas dan amalan terbaik, menjaga warga emas akan menjadi sifat kedua. Sebaliknya, penjagaan rumah untuk warga emas boleh bergerak ke arah menjadi negara-negara yang normal baru seperti Australia, United Kingdom dan Singapura.

Memperjuangkan inisiatif kerajaan

Dalam dasar ekonomi Malaysia - Wawasan Kemakmuran Bersama (SPV) 2030 membayangkan untuk mewujudkan sebuah negara keusahawanan. Naratif pembangunan ekonomi baru ini bertujuan untuk menghasilkan komuniti berasaskan pengetahuan dan inklusif sambil merapatkan jurang ekonomi antara kumpulan isi rumah berpendapatan yang berbeza.

– Gambar The Hari Anggara

Dengan melabur dalam komuniti tempatan, kami dapat menyumbang kepada visi itu dengan menyokong dan mengiktiraf Profesional Penjagaan Malaysia yang bekerja keras yang dapat menjana pendapatan sambil menjaga orang lain, seterusnya menjaga orang yang mereka sayangi di rumah.

Di mana penjagaan boleh membuat perbezaan

Sama seperti ibu bapa, datuk dan nenek dan saudara-mara kita telah menjaga kita ketika kita masih muda, sudah tiba masanya kita menghargai warga tua kita yang telah membesarkan kita tanpa mementingkan diri sendiri untuk menjadi diri kita hari ini. Kami tahu bahawa ia boleh menjadi sukar membahagikan tanggungjawab dan masa anda antara kerja dan rumah, dan anda hanya mahukan penjagaan terbaik untuk warga tua anda, walaupun anda berada jauh.

Bagi kami, rakyat Malaysia berada di tengah-tengah apa yang menjadikan Homage, penghormatan kepada orang yang anda sayangi.


Jangan ragu untuk berbual dengan Penasihat Penjagaan kami di 016-2992188 untuk memahami bagaimana kami dapat membantu memberikan penjagaan dan bantuan untuk orang yang anda sayangi.

Kategori
Bilik Akhbar
Mengenai Penulis
Deborah Yaw
Deborah percaya bahawa setiap orang mempunyai cerita yang patut diceritakan. Mempunyai penghargaan yang serius untuk filem, muzik dan makanan pedas yang baik.
Jadikan Penjagaan Rumah Peribadi Kepada Orang Yang Anda Sayangi
Curve

Jadikan Penjagaan Rumah Peribadi Kepada Orang Yang Anda Sayangi

Mulakan dengan perundingan percuma hari ini, dan ketahui mengapa beribu-ribu rakyat Malaysia mempercayai Homage untuk memberikan penjagaan terbaik di rumah mereka.

Berhati-hati Sekarang