Bekerjasama dengan kami!

Rangkaian Penjagaan Homage menyatukan profesional penjagaan tempatan yang berdedikasi dan berpengalaman dengan teknologi pintar, untuk membantu anda menyampaikan penjagaan atas permintaan yang berkualiti kepada komuniti kami.

Jadilah rakan niaga kami hari ini!

Rakan Kongsi Dengan Kami

Bagaimana kita boleh bekerjasama bersama

1. Perkongsian ekosistem

Dari penyelesaian kakitangan hingga kejururawatan dan penjagaan untuk pesakit pasca hospital, Homage bekerjasama dengan rakan kongsi dalam ekosistem penjagaan untuk menyediakan perkhidmatan penjagaan kesihatan yang boleh dipercayai di lokasi (Kemudahan Penjagaan) dan di rumah pesakit mereka.

2. Faedah korporat

Bercakap dengan kami tentang bagaimana Homage boleh menjadi sebahagian daripada faedah penjagaan kesihatan pekerja anda. Marilah kita menjaga pekerja anda kerana mereka menjaga orang yang mereka sayangi.

3. Perkongsian jenama

Kami percaya untuk bekerjasama dengan pemimpin pendapat utama untuk memberikan maklumat yang boleh diakses supaya lebih ramai rakyat Malaysia dapat membuat keputusan yang tepat dan mengawal sepenuhnya kesihatan mereka.

Menyelami perkongsian kami yang sedia ada

sime_darby_logo

Penyelesaian Resourcing End-To-End untuk Pusat Perubatan Ara Damansara (ADMC)

 • Locum harian untuk operasi harian
 • Perkhidmatan yang diberikan termasuk bekalan tenaga kerja ad-hoc untuk:
  • Perubatan & Pembedahan
  • Jabatan kecemasan
  • ICU / HDU
 • Kesan penjagaan:
  • > 10 buah wad meliputi
  • > 150 jururawat dikerahkan
baxter_logo

Amalan Klinikal & Sokongan untuk Baxter

 • Merintis alternatif baharu untuk Dialisis Di Rumah
 • Perkhidmatan yang diberikan termasuk latihan rumah untuk Penjagaan Buah Pinggang:
  • Latihan rumah untuk keluarga pesakit di seluruh Malaysia
 • Kesan kolektif:
  • > 40 isi rumah dilatih menjalani dialisis peritoneal di seluruh negara
bcwa_logo

Mewujudkan Nilai Bersama dengan Persatuan Kebajikan Kanser Payudara (BCWA)

 • Kerjasama tanggungjawab korporat termasuk:
  • Peluang pekerjaan
  • Upskilling & Reskilling Program
  • Perkhidmatan Penjagaan Kesihatan Domiciliary
 • Kesan CSR:
  • Memberi ekuiti kepada mangsa kanser
  • Menyediakan hak pekerjaan yang sama rata

Homage Terima Suntikan Modal 'Series C' AS$30 Juta Menerusi Sheares Healthcare Group

Homage mengalami pertumbuhan yang ketara pada tahun 2021 yang berkembang lebih daripada 600% tahun ke tahun dan kumpulan lebih daripada 100%, pendapatannya pada tahun lepas.

Baca artikel di sini >

Pasukan MyDoc dan Homage Untuk Menjadikannya Berpatutan untuk Meletakkan Doktor dan Jururawat di Setiap Rumah dan Pejabat

Perkongsian pertama seumpamanya di Asia, Homage dan MyDoc berganding bahu untuk membentuk hubungan bersepadu antara doktor dan jururawat untuk penjagaan yang lebih holistik.

Baca artikel di sini >

Apabila Tech Bertemu Warga Emas

PC Gan, Pengurus Negara untuk Homage Malaysia dan Gillian Tee, Pengasas dan Ketua Pegawai Eksekutif Homage yang berpangkalan di Luar Singapura membincangkan keperluan penjagaan kesihatan di rumah dan bagaimana wabak itu telah mengembangkan operasi di negara ini.

Baca artikel di sini >

Baca Lebih Banyak Siaran Akhbar & Ciri Media

Berita dan perkembangan terbaru kami, semuanya dalam satu ruang.

Bersedia untuk memulakan kerjasama yang memberi kesan?

Kami ingin berhubung.

Marilah kita menyokong anda untuk menjaga lebih banyak dalam komuniti kami. Berikan kami maklumat hubungan anda dan kami akan menghubungi kami.

Isi borang di sebelah kanan untuk bekerjasama dengan kami mengenai penyelesaian penjagaan B2B yang saling menguntungkan.

Untuk kerjasama lain, klik butang di bawah untuk menghantar e-mel kepada kami cadangan anda atau untuk mengetahui lebih banyak maklumat.

 

 

 

 

Dapatkan Penyelesaian Penjagaan Dengan Homage


Sebut harga perkhidmatan
100%
Disaring
4.8
penarafan
Rangkaian jururawat, penjaga dan ahli terapi terbesar di Malaysia

Soalan Lazim Perkongsian

Soalan Lazim Perkhidmatan

Aku tertarik! Bagaimana saya bermula?

Hanya drop kami email di [email protected]. Ia semudah itu! Untuk memudahkan proses yang cepat dan lancar, sebutkan jenis perkongsian yang anda minati dan kami akan menghubungi anda dalam 1-3 hari bekerja!

Apakah jenis perkongsian yang boleh kita terokai bersama?

Kami boleh meneroka perkongsian jenama / B2B, promosi eksklusif dan kerjasama kandungan dengan jenama anda. Punya ide yang lebih baik? Hanya mencadangkan ini kepada pasukan perkongsian kami dan kami akan gembira untuk bercakap dengan anda.

Apakah terma dan syarat?

Terma dan syarat adalah khusus untuk setiap perkongsian dan apa yang diperlukan. Jangan risau - Kami akan membuat anda dalam proses untuk memastikan anda dilindungi.

Berapa lama perkongsian dengan Homage?

Kami ingin menjadi teman selamanya! Tetapi biasanya, perkongsian boleh merangkumi kerjasama sekali sahaja hingga perkongsian jangka panjang selama bertahun-tahun, bergantung pada perjanjian.

Testimoni Pelanggan Kami

Bantuan semasa wabak COVID-19

Walapun saya terpaksa menangguh perkhidmatan dengan mereka buat sementara waktu kerana keadaan pandemik, pihak Homage sangat bagus dengan cara mereka mengendalikan segala isu dan pertanyaan yang saya ada. Sekalung penghargaan untuk Shirley dari Homage yang bertindak balas dengan pantas untuk kesemua pertanyaan dan permintaan saya (dan memberikan perkhidmatan yang melangkaui jangkaan saya).

Wong Voon Bing
Sangat disyorkan kalau duduk jauh dengan mak & ayah

Ayah saya jatuh baru-baru ini dan tulang pinggulnya patah. Saya pula tinggal di luar negara dan tak dapat pulang ke rumah pada masa tu. Kawan saya mengesyorkan khidmat penjagaan kejururawatan dengan Homage. Mereka sangat pantas dengan menjawab segala pertanyaan saya dan servis mereka juga profesional dan berkualiti. Kami sekeluarga sangat menghargai perkhidmatan yang disediakan. Ada juga masa yang saya perlu tukar masa lawatan dan mereka bertindak dengan pantas untuk membantu saya dan keluarga saya.

Anisa Aisha
Pengalaman positif

Pengalaman kami sangat positif. Setakat ini, kami telah menggunakan Care Pro lebih kurang 10 kali (untuk tengokkan ibu) dan mereka sangat bagus dan banyak menolong Koordinator Homage, Bel juga sangat membantu sejak hari pertama lagi. Harga juga munasabah dan saya suka laporan yang disediakan dalam aplikasi mereka. Semua maklumat tentang lawatan mereka dapat disemak dengan mudah. Berbaloi untuk cuba!

Adelaine Yeo
Terima kasih 

Ibu saya yang berusia 85 tahun yang baru saja menjalani pembedahan hernia pada Januari 2019 dijaga oleh beberapa Care Pro Homage. Semuanya dilatih secara profesional di hospital terkemuka di Malaysia. Kesemua Care Pro ibu juga merawatnya dengan penuh tekun dan belas kasihan. Mereka juga memberi petua yang tidak ternilai tentang cara penjagaan warga emas kepada ahli keluarga kami. Terima kasih sangat-sangat dan setinggi penghargaan kepada Homage.

Azwan Shahuddin
Pasti salah satu yang terbaik!

Aku punya pengalaman positif dengan Homage sejauh ini. Mereka fleksibel, berpatutan, dan profesional. Koordinator dari Homage telah sangat membantu dan menampung permintaan saya sejak hari pertama. Pengasuh yang ditugaskan untuk menjaga nenek saya adalah tepat pada masanya, terlatih profesional dan penuh perhatian. Semoga mereka akan terus melayani dengan baik.

Kamilah Barvin
Program fisioterapi yang komprehensif

Homage telah banyak membantu kami dengan pemulihan ayah kami. Mereka memberi kami penjelasan yang komprehensif mengenai program fisioterapi. Ahli terapi yang mereka hantar sangat berkelayakan, sopan, bersemangat, dan memberikan perkhidmatan yang luar biasa. Harga juga berpatutan.

Farizal Anam
Bimbingan untuk pembantu rumah saya

Terima kasih Homage atas bantuan anda selepas ibu saya dibenarkan keluar dari hospital kerana demam denggi. Ibu mendapat semula keyakinannya untuk mandi pertamanya selepas keluar dengan bantuan pengasuh Homage, sesuatu yang pembantu rumah saya tidak akan dapat lakukan. Juga untuk membimbing pembantu rumah tangga saya untuk menanganinya dengan cara yang lebih bersih. Pembantu rumah saya belajar kaedah yang betul dan dapat memberi penjagaan yang lebih baik kepada ibu sekarang. Sangat mengesyorkannya kepada orang yang mencari perkhidmatan penjagaan profesional untuk menguruskan ahli keluarga yang memerlukan bantuan.

Jenny Lim
Ujian swab tanpa kerumitan

Ia benar-benar mudah apabila anda boleh menjalani ujian swab COVID-19 tanpa meninggalkan rumah anda. Sambutannya sangat cepat, aplikasinya cekap. Terima kasih atas perkhidmatan anda.

Sofia Mustaffa
Keseluruhan kerja berpasukan yang baik

Saya ingin mengucapkan terima kasih kepada Homage atas perkhidmatan cemerlang mereka terutamanya Cik Ginger kerana komunikasi dan perkhidmatan pelanggannya yang cemerlang dan untuk membuat pengaturan yang diperlukan. Dia melakukan susulan yang baik sebelum dan selepas fisio, juga tepat suapan kembali. Kami menghargai Cik Shu untuk perkhidmatan fisio yang sangat baik yang membuat ibu saya mendapat keyakinan bahawa dia boleh berjalan lagi. Cik Shu sangat sabar, bekerja keras, dan komited untuk melihat ibu saya akan dipulihkan dan sembuh sepenuhnya. Terima kasih.

Paul Mahendran
Utamakan Penjagaan Peribadi Untuk Yang Tersayang
Curve

Utamakan Penjagaan Peribadi Untuk Yang Tersayang

Dapatkan konsultasi percuma hari ini, dan ketahui mengapa beribu-ribu rakyat Malaysia mempercayai Homage untuk memberikan penjagaan terbaik di rumah mereka.

Dapatkan Penjagaan Sekarang