Bekerjasama dengan kami!

Rangkaian Penjagaan Homage menyatukan profesional penjagaan tempatan yang berdedikasi dan berpengalaman dengan teknologi pintar, untuk membantu anda menyampaikan penjagaan atas permintaan yang berkualiti kepada komuniti kami.

Jadilah rakan niaga kami hari ini!

Rakan Kongsi Dengan Kami

Bagaimana kita boleh bekerjasama bersama

1. Perkongsian ekosistem

Dari penyelesaian kakitangan hingga kejururawatan dan penjagaan untuk pesakit pasca hospital, Homage bekerjasama dengan rakan kongsi dalam ekosistem penjagaan untuk menyediakan perkhidmatan penjagaan kesihatan yang boleh dipercayai di lokasi (Kemudahan Penjagaan) dan di rumah pesakit mereka.

2. Faedah korporat

Bercakap dengan kami tentang bagaimana Homage boleh menjadi sebahagian daripada faedah penjagaan kesihatan pekerja anda. Marilah kita menjaga pekerja anda kerana mereka menjaga orang yang mereka sayangi.

3. Perkongsian jenama

Kami percaya untuk bekerjasama dengan pemimpin pendapat utama untuk memberikan maklumat yang boleh diakses supaya lebih ramai rakyat Malaysia dapat membuat keputusan yang tepat dan mengawal sepenuhnya kesihatan mereka.

Menyelami perkongsian kami yang sedia ada

sime_darby_logo

Penyelesaian Resourcing End-To-End untuk Pusat Perubatan Ara Damansara (ADMC)

 • Locum harian untuk operasi harian
 • Perkhidmatan yang diberikan termasuk bekalan tenaga kerja ad-hoc untuk:
  • Perubatan & Pembedahan
  • Jabatan kecemasan
  • ICU / HDU
 • Kesan penjagaan:
  • > 10 buah wad meliputi
  • > 150 jururawat dikerahkan
baxter_logo

Amalan Klinikal & Sokongan untuk Baxter

 • Merintis alternatif baharu untuk Dialisis Di Rumah
 • Perkhidmatan yang diberikan termasuk latihan rumah untuk Penjagaan Buah Pinggang:
  • Latihan rumah untuk keluarga pesakit di seluruh Malaysia
 • Kesan kolektif:
  • > 40 isi rumah dilatih menjalani dialisis peritoneal di seluruh negara
bcwa_logo

Mewujudkan Nilai Bersama dengan Persatuan Kebajikan Kanser Payudara (BCWA)

 • Kerjasama tanggungjawab korporat termasuk:
  • Peluang pekerjaan
  • Upskilling & Reskilling Program
  • Perkhidmatan Penjagaan Kesihatan Domiciliary
 • Kesan CSR:
  • Memberi ekuiti kepada mangsa kanser
  • Menyediakan hak pekerjaan yang sama rata

Homage Terima Suntikan Modal 'Series C' AS$30 Juta Menerusi Sheares Healthcare Group

Homage mengalami pertumbuhan yang ketara pada tahun 2021 yang berkembang lebih daripada 600% tahun ke tahun dan kumpulan lebih daripada 100%, pendapatannya pada tahun lepas.

Baca artikel di sini >

Pasukan MyDoc dan Homage Untuk Menjadikannya Berpatutan untuk Meletakkan Doktor dan Jururawat di Setiap Rumah dan Pejabat

Perkongsian pertama seumpamanya di Asia, Homage dan MyDoc berganding bahu untuk membentuk hubungan bersepadu antara doktor dan jururawat untuk penjagaan yang lebih holistik.

Baca artikel di sini >

Apabila Tech Bertemu Warga Emas

PC Gan, Pengurus Negara untuk Homage Malaysia dan Gillian Tee, Pengasas dan Ketua Pegawai Eksekutif Homage yang berpangkalan di Luar Singapura membincangkan keperluan penjagaan kesihatan di rumah dan bagaimana wabak itu telah mengembangkan operasi di negara ini.

Baca artikel di sini >

Baca Lebih Banyak Siaran Akhbar & Ciri Media

Berita dan perkembangan terbaru kami, semuanya dalam satu ruang.

Bersedia untuk memulakan kerjasama yang memberi kesan?

Kami ingin berhubung.

Marilah kita menyokong anda untuk menjaga lebih banyak dalam komuniti kami. Berikan kami maklumat hubungan anda dan kami akan menghubungi kami.

Isi borang di sebelah kanan untuk bekerjasama dengan kami mengenai penyelesaian penjagaan B2B yang saling menguntungkan.

Untuk kerjasama lain, klik butang di bawah untuk menghantar e-mel kepada kami cadangan anda atau untuk mengetahui lebih banyak maklumat.

 

 

 

 

Dapatkan Penyelesaian Penjagaan Dengan Homage


Petikan perkhidmatan
100%
Ditayangkan
4.8
Penarafan
Kumpulan jururawat, penjaga dan ahli terapi terbesar di Malaysia

Soalan Lazim Perkongsian

Soalan Lazim Perkhidmatan

Aku tertarik! Bagaimana saya bermula?

Hanya drop kami email di [email protected]. Ia semudah itu! Untuk memudahkan proses yang cepat dan lancar, sebutkan jenis perkongsian yang anda minati dan kami akan menghubungi anda dalam 1-3 hari bekerja!

Apakah jenis perkongsian yang boleh kita terokai bersama?

Kami boleh meneroka perkongsian jenama / B2B, promosi eksklusif dan kerjasama kandungan dengan jenama anda. Punya ide yang lebih baik? Hanya mencadangkan ini kepada pasukan perkongsian kami dan kami akan gembira untuk bercakap dengan anda.

Apakah terma dan syarat?

Terma dan syarat adalah khusus untuk setiap perkongsian dan apa yang diperlukan. Jangan risau - Kami akan membuat anda dalam proses untuk memastikan anda dilindungi.

Berapa lama perkongsian dengan Homage?

Kami ingin menjadi teman selamanya! Tetapi biasanya, perkongsian boleh merangkumi kerjasama sekali sahaja hingga perkongsian jangka panjang selama bertahun-tahun, bergantung pada perjanjian.

Apa yang pelanggan katakan

Bantuan semasa pandemik

Pasukan ini telah bertungkus-lumus untuk bekerjasama walaupun terpaksa menghentikan sementara penglibatan mereka untuk perkhidmatan penjagaan kerana situasi pandemik yang kini berada di Malaysia. Semua isu dalam fasa awal penglibatan telah ditangani dengan pantas dan memuaskan. Jeritan khas kepada Shirley dari Homage yang telah bertindak balas dengan segera kepada semua pertanyaan dan permintaan saya (dan pergi jauh dan di luar jangkaan saya dengan tindakannya dalam semua tuduhan).

Wong Voon Bing
Penjagaan yang sangat disyorkan apabila saya tiada

Ayah saya mengalami kejatuhan baru-baru ini dan mengalami patah tulang pinggul. Tinggal di luar negara dan tidak dapat pulang ke tanah air untuk membantu pemulihan sangat membimbangkan. Seorang rakan mengesyorkan Homage untuk membantu penjagaan kejururawatannya. Mereka segera membalas mesej. Penjagaan yang diberikan sangat baik dan sangat profesional. Kami sangat gembira dengan perkhidmatan ini. Ada kalanya kita terpaksa menukar masa pelantikan dan mereka bertanggungjawab dan meneliti keperluan kita.

Anisa Aisha
Pengalaman positif

Pengalaman kami sangat positif. Setakat ini, kami telah menggunakan Pro Penjagaan mereka mungkin 10 kali (untuk mendaftar masuk ibu) dan dia tidak kurang baik dan menyokong. Penyelaras Bel juga telah banyak membantu sejak hari pertama. Saya dapati harganya berpatutan. Suka ciri pelaporan pada apl mereka. Anda dapat melihat apa yang telah dilakukan semasa lawatan. Ia patut dicuba.

Adelaine Yeo
Terima kasih dan penghargaan saya

Ibu saya yang berusia 85 tahun, yang menjalani pembedahan hernia insisi pasca ventral pada Januari 2019 mempunyai CPs dari Homage, semuanya dilatih secara profesional, dari hospital terkemuka di Malaysia. CPs menyusukan ibu saya dengan ketekunan, dan belas kasihan; memberikan petua yang tidak ternilai mengenai penjagaan warga tua kepada ahli keluarga. Terima kasih dan penghargaan saya ucapkan kepada Team Homage.

Azwan Shahuddin
Pasti salah satu yang terbaik!

Saya mempunyai pengalaman positif dengan Homage setakat ini. Mereka fleksibel, berpatutan, dan profesional. Penyelaras dari Homage sangat membantu dan menampung permintaan saya sejak hari pertama. Penjaga yang ditugaskan untuk menjaga nenek saya adalah menepati masa, dilatih secara profesional dan penuh perhatian. Semoga mereka akan terus berkhidmat dengan baik.

Kamilah Barvin
Program fisioterapi komprehensif

Penghormatan telah banyak membantu kami dalam membantu pemulihan ayah tercinta. Mereka memberi kami penjelasan yang komprehensif mengenai program fisioterapi. Ahli terapi yang mereka hantar sangat berkelayakan, sopan, bersemangat, dan memberikan perkhidmatan yang cemerlang. Dan yang paling penting, cajnya adil dan berpatutan.

Farizal Anam
Panduan untuk pembantu rumah saya

Terima kasih Homage atas bantuan anda selepas ibu saya dibenarkan keluar dari hospital akibat demam denggi. Ibu mendapat semula keyakinannya untuk mandi pertama selepas keluar dengan bantuan penjaga Homage, sesuatu yang tidak dapat dilakukan oleh pembantu rumah saya. Juga untuk membimbing pembantu rumah saya untuk mengendalikannya dengan cara yang lebih bersih. Pembantu rumah saya mempelajari kaedah yang betul dan dapat memberi penjagaan yang lebih baik kepada ibu sekarang. Sangat mengesyorkannya kepada orang yang mencari perkhidmatan penjagaan profesional untuk menguruskan ahli keluarga yang memerlukan bantuan.

Jenny Lim
Ujian swab tanpa kerumitan

Ia benar-benar menyusahkan apabila anda boleh menjalani ujian swab COVID-19 tanpa meninggalkan rumah anda. Responsnya sangat pantas, aplikasinya cekap. Terima kasih atas perkhidmatan anda.

Sofia Mustaffa
Secara keseluruhan kerja berpasukan yang baik

Saya ingin mengucapkan terima kasih kepada Homage atas perkhidmatan cemerlang mereka terutamanya Cik Ginger atas komunikasi cemerlang dan khidmat pelanggannya dan untuk membuat pengaturan yang diperlukan. Dia melakukan susulan yang baik sebelum dan selepas fisio, juga makanan balik yang tepat. Kami menghargai Cik Shu atas perkhidmatan fisionya yang cemerlang yang membuat ibu saya mendapat keyakinan bahawa dia boleh berjalan lagi. Cik Shu sangat sabar, bekerja keras, dan komited untuk melihat ibu saya akan dipulihkan sepenuhnya dan sembuh. Terima kasih.

Paul Mahendran
Jadikan Penjagaan Rumah Peribadi Kepada Orang Yang Anda Sayangi
Curve

Jadikan Penjagaan Rumah Peribadi Kepada Orang Yang Anda Sayangi

Mulakan dengan perundingan percuma hari ini, dan ketahui mengapa beribu-ribu rakyat Malaysia mempercayai Homage untuk memberikan penjagaan terbaik di rumah mereka.

Berhati-hati Sekarang