Kami sedang mencari Kebaikan Penjagaan yang luar biasa

Buat dunia di mana orang yang kita sayangi dijaga dengan baik.
Sertai kami untuk memberikan penjagaan rumah, penjagaan kejururawatan dan terapi khusus kepada lebih banyak lagi dalam komuniti.

Sertai Kami Sekarang

Mengapa bergabung dengan kami sebagai Homage Care Pro?

Pendapatan Yang Menarik

Dapatkan kadar yang kompetitif di seluruh kedudukan bebas dan tetap kami

Perlindungan Insurans

Kesemua Care Pro mempunyai perlindungan insurans dan ganti rugi profesional semasa lawatan penjagaan. Nikmati ketenangan fikiran semasa anda memberikan penjagaan.

Latihan Profesional

Tingkatkan kemahiran anda dengan latihan dan pensijilan holistik dan khusus daripada rakan latihan dan pakar dalaman kami

Impak dan Makna

Membina kerjaya yang bermakna dan menyentuh kehidupan orang lain semasa anda memberikan penjagaan dengan kami.

Perkembangan kerjaya dan peluang

Dapatkan peluang untuk bekerja dengan kami secara teratur dan tingkatkan laluan kerjaya anda sebagai Care Pro.

Di Luar Rumah Sahaja

Dapatkan pendedahan dengan menyediakan penjagaan dalam pelbagai tetapan, dari rumah ke pusat jagaan kanak-kanak dan wad.

Kerjaya di Homage

Pengasuh Homage

Bersemangat untuk memberikan penjagaan kepada keluarga dalam komuniti kita? Sokong individu dengan aktiviti kehidupan seharian seperti berkawan, mandi, penyediaan makanan dan peringatan ubat-ubatan di rumah mereka dan membantu meningkatkan kualiti hidup mereka.

Jururawat Penghormatan

Adakah anda seorang jururawat yang berdaftar atau berdaftar mencari jadual kerja yang lebih fleksibel dengan keseimbangan kerja-kehidupan yang lebih baik? Kawal jadual anda dan mempunyai lebih banyak kualiti satu sama lain dengan pesakit anda semasa anda melakukan prosedur kejururawatan di rumah mereka.

Ahli Terapi Homage

Adakah anda ahli terapi yang berkelayakan ingin membuat perbezaan dalam kehidupan warga tua dan orang dewasa? Menyokong keluarga dengan usaha pemulihan dan pemulihan mereka melalui terapi fisio, pertuturan atau Pekerjaan dan membantu mereka mendapatkan semula kemerdekaan di rumah.

Kebaikan Penjagaan Kami

Emily
Pengasuh Profesional

"Saya gembira kerana saya menyediakan diri saya untuk membuat perbezaan dalam kehidupan orang lain! Terima kasih Homage kerana menyediakan platform yang unik untuk memenuhi apa yang saya suka lakukan, berlatih kemahiran saya dan terus belajar lebih banyak!

Nadia
Pengasuh Profesional

"Ia membuatkan saya gembira mengetahui saya boleh membuat kehidupan orang sedikit kurang membebankan dengan menjaga orang yang mereka sayangi serta membina watak yang lebih baik untuk diri saya sendiri - untuk menjadi lebih mementingkan diri sendiri, sabar dan bertoleransi."

Pavithra
Jururawat Berdaftar

"Saya menghargai hubungan kepercayaan tinggi yang telah ditubuhkan oleh Homage dengan Profesional Penjagaan ketika menjaga orang tua."

Firdaus
Pengasuh Profesional

"Dalam pengalaman saya sebagai penjaga, saya telah mempelajari nilai empati sebagai warga emas mahu seseorang memahami perasaan mereka dan mendengarnya."

Jadikan Penjagaan Rumah Peribadi Kepada Orang Yang Anda Sayangi
Curve

Sertai kami sebagai Homage Care Pro hari ini!

Memberikan penjagaan rumah yang berdedikasi, penjagaan kejururawatan dan terapi kepada lebih ramai dalam masyarakat.

Menjadi Care Pro