Penjagaan Terbaik ada di Rumah yang Anda Cintai

Dapatkan penjagaan pakar terus ke depan pintu anda dengan Homage. Dengan lebih daripada 3000 penjaga dan jururawat tempatan yang diperakui, kami akan memadankan orang yang anda sayangi dengan penjagaan yang betul yang mereka perlukan. Mulakan dengan perundingan percuma hari ini.

Jadualkan Perundingan Penjagaan Percuma anda

Keperluan penjagaan semua orang adalah unik. Kami ingin memahami keperluan anda dan orang tersayang untuk membangunkan pelan penjagaan peribadi. Tinggalkan maklumat hubungan anda dan kami akan menghubungi.

Untuk penjagaan segera, bercakap dengan Penasihat Penjagaan kami di 016 299 2188 dan berhubung dengan penjagaan hari ini. Talian Hotline Penjagaan kami beroperasi dari jam 9 pagi hingga 6 petang setiap hari.


Kos Penjagaan di Rumah di Malaysia

Dapatkan Konsultasi Percuma

Penjagaan Kehidupan Harian

Dari
RM 29 /jam*
Oleh penjaga terlatih tempatan

Penjagaan Kejururawatan

Dari
RM 34 /jam*
Oleh jururawat tempatan yang berkelayakan

Terapi di Rumah

Dari
RM 170 /jam*
Oleh ahli terapi tempatan bertauliah
Adakah anda mencari pakej penjagaan jangka masa panjang untuk yang tersayang? Jimat sehingga 20% dengan pakej penjagaan kami. Hubungi Penasihat Penjagaan kami untuk maklumat lanjut.

Bagaimanakah Homage berfungsi?

Muat turun aplikasi Homage dan dapatkan khidmat penjagaan sekarang.

Bagaimana Ia Berfungsi - Langkah 1

Bercakap dengan Penasihat Penjagaan kami

E-mel kepada kami di [email protected] atau hubungi kami di 016 299 2188 atau minta panggilan balik daripada pasukan Penasihat Penjagaan kami yang mesra. Ketahui lebih lanjut tentang rangkaian perkhidmatan kami dan ketahui bagaimana Homage Care Professionals boleh membantu.

Bagaimana Ia Berfungsi - Langkah 2

Reka Pelan Penjagaan bersama-sama

Kami akan bekerjasama dengan anda untuk merekakan Pelan Penjagaan peribadi berdasarkan status kesihatan, keperluan penjagaan dan maklumat lain yang dikemukan tentang orang yang tersayang anda.

Bagaimana Ia Berfungsi - Langkah 3

Penjagaan peribadi anda bermula

Bersama-sama kami akan memadankan anda dan orang yang tersayang dengan Care Pro yang paling sesuai. Dapatkan maklumat terkini selepas setiap lawatan dengan laporan terperinci di aplikasi Homage.

Muat turun aplikasi Homage dan dapatkan khidmat penjagaan sekarang.

Sebut harga perkhidmatan
100%
Disaring
4.8
penarafan
Rangkaian jururawat, penjaga dan ahli terapi terbesar di Malaysia

Testimoni Pelanggan Kami

Lihat semua ulasan
Bantuan semasa wabak COVID-19

Walapun saya terpaksa menangguh perkhidmatan dengan mereka buat sementara waktu kerana keadaan pandemik, pihak Homage sangat bagus dengan cara mereka mengendalikan segala isu dan pertanyaan yang saya ada. Sekalung penghargaan untuk Shirley dari Homage yang bertindak balas dengan pantas untuk kesemua pertanyaan dan permintaan saya (dan memberikan perkhidmatan yang melangkaui jangkaan saya).

Wong Voon Bing
Sangat disyorkan kalau duduk jauh dengan mak & ayah

Ayah saya jatuh baru-baru ini dan tulang pinggulnya patah. Saya pula tinggal di luar negara dan tak dapat pulang ke rumah pada masa tu. Kawan saya mengesyorkan khidmat penjagaan kejururawatan dengan Homage. Mereka sangat pantas dengan menjawab segala pertanyaan saya dan servis mereka juga profesional dan berkualiti. Kami sekeluarga sangat menghargai perkhidmatan yang disediakan. Ada juga masa yang saya perlu tukar masa lawatan dan mereka bertindak dengan pantas untuk membantu saya dan keluarga saya.

Anisa Aisha
Pengalaman positif

Pengalaman kami sangat positif. Setakat ini, kami telah menggunakan Care Pro lebih kurang 10 kali (untuk tengokkan ibu) dan mereka sangat bagus dan banyak menolong Koordinator Homage, Bel juga sangat membantu sejak hari pertama lagi. Harga juga munasabah dan saya suka laporan yang disediakan dalam aplikasi mereka. Semua maklumat tentang lawatan mereka dapat disemak dengan mudah. Berbaloi untuk cuba!

Adelaine Yeo
Terima kasih 

Ibu saya yang berusia 85 tahun yang baru saja menjalani pembedahan hernia pada Januari 2019 dijaga oleh beberapa Care Pro Homage. Semuanya dilatih secara profesional di hospital terkemuka di Malaysia. Kesemua Care Pro ibu juga merawatnya dengan penuh tekun dan belas kasihan. Mereka juga memberi petua yang tidak ternilai tentang cara penjagaan warga emas kepada ahli keluarga kami. Terima kasih sangat-sangat dan setinggi penghargaan kepada Homage.

Azwan Shahuddin
Pasti salah satu yang terbaik!

Aku punya pengalaman positif dengan Homage sejauh ini. Mereka fleksibel, berpatutan, dan profesional. Koordinator dari Homage telah sangat membantu dan menampung permintaan saya sejak hari pertama. Pengasuh yang ditugaskan untuk menjaga nenek saya adalah tepat pada masanya, terlatih profesional dan penuh perhatian. Semoga mereka akan terus melayani dengan baik.

Kamilah Barvin
Program fisioterapi yang komprehensif

Homage telah banyak membantu kami dengan pemulihan ayah kami. Mereka memberi kami penjelasan yang komprehensif mengenai program fisioterapi. Ahli terapi yang mereka hantar sangat berkelayakan, sopan, bersemangat, dan memberikan perkhidmatan yang luar biasa. Harga juga berpatutan.

Farizal Anam
Bimbingan untuk pembantu rumah saya

Terima kasih Homage atas bantuan anda selepas ibu saya dibenarkan keluar dari hospital kerana demam denggi. Ibu mendapat semula keyakinannya untuk mandi pertamanya selepas keluar dengan bantuan pengasuh Homage, sesuatu yang pembantu rumah saya tidak akan dapat lakukan. Juga untuk membimbing pembantu rumah tangga saya untuk menanganinya dengan cara yang lebih bersih. Pembantu rumah saya belajar kaedah yang betul dan dapat memberi penjagaan yang lebih baik kepada ibu sekarang. Sangat mengesyorkannya kepada orang yang mencari perkhidmatan penjagaan profesional untuk menguruskan ahli keluarga yang memerlukan bantuan.

Jenny Lim
Ujian swab tanpa kerumitan

Ia benar-benar mudah apabila anda boleh menjalani ujian swab COVID-19 tanpa meninggalkan rumah anda. Sambutannya sangat cepat, aplikasinya cekap. Terima kasih atas perkhidmatan anda.

Sofia Mustaffa
Keseluruhan kerja berpasukan yang baik

Saya ingin mengucapkan terima kasih kepada Homage atas perkhidmatan cemerlang mereka terutamanya Cik Ginger kerana komunikasi dan perkhidmatan pelanggannya yang cemerlang dan untuk membuat pengaturan yang diperlukan. Dia melakukan susulan yang baik sebelum dan selepas fisio, juga tepat suapan kembali. Kami menghargai Cik Shu untuk perkhidmatan fisio yang sangat baik yang membuat ibu saya mendapat keyakinan bahawa dia boleh berjalan lagi. Cik Shu sangat sabar, bekerja keras, dan komited untuk melihat ibu saya akan dipulihkan dan sembuh sepenuhnya. Terima kasih.

Paul Mahendran
Utamakan Penjagaan Peribadi Untuk Yang Tersayang
Curve

Utamakan Penjagaan Peribadi Untuk Yang Tersayang

Dapatkan konsultasi percuma hari ini, dan ketahui mengapa beribu-ribu rakyat Malaysia mempercayai Homage untuk memberikan penjagaan terbaik di rumah mereka.

Dapatkan Konsultasi Percuma