Penjagaan di mana anda berada

Ketahui mengapa Homage pilihan pertama rakyat Malaysia bagi 

Berhati-hati Sekarang

Boleh didapati di:

Homage Apple Appstore Homage Google Playstore
Rangkaian penjaga profesional terbesar
Penjagaan 24 jam sehari, 7 hari seminggu
Aplikasi mudah alih penarafan bintang 4.7 bintang
Dapatkan rawatan di rumah, di hospital atau dalam talian

Penjagaan Peribadi di Rumah

Mencari penjagaan di Malaysia? Penjaga tempatan kami yang terlatih membantu anda dan aktiviti kehidupan seharian orang yang anda sayangi (ADL) untuk tinggal di rumah yang selamat dan bebas. Ini termasuk makan, mandi, berpakaian, tandas, memindahkan dan meneruskan.

Home Nursing

Jururawat tempatan berlesen kami boleh menyelamatkan anda dan orang tersayang perjalanan ke klinik dan hospital. Dapatkan prosedur kejururawatan yang mudah dan kompleks seperti tiub, stoma dan penjagaan luka dalam keselesaan rumah anda.

Terapi Rumah

Pengalaman kami ahli terapi tempatan berada di sini untuk menyokong usaha pemulihan dan pemulihan anda apabila anda pulang ke rumah, melalui sesi senaman dan rawatan terapi peribadi.

Lokasi Kami

Profesional Penjagaan kami bersedia untuk menyediakan penjagaan tepat dalam keselesaan rumah anda sendiri. Kami sedang beroperasi di lokasi-lokasi ini:
Jadikan Penjagaan Rumah Peribadi Kepada Orang Yang Anda Sayangi
Jadikan Penjagaan Rumah Peribadi Kepada Orang Yang Anda Sayangi
Jadikan Penjagaan Rumah Peribadi Kepada Orang Yang Anda Sayangi
Jadikan Penjagaan Rumah Peribadi Kepada Orang Yang Anda Sayangi

Bagaimana Homage berfungsi

Bagaimana ia berfungsi - Langkah 1

Muat turun aplikasi mudah alih Homage

Homage Apple Appstore Homage Google Playstore
Bagaimana ia berfungsi - Langkah 1

Sediakan pelan penjagaan dan dipadankan dengan Care Pro

Bagaimana ia berfungsi - Langkah 2

Terima penjagaan daripada Pakar Penjagaan kami

Bagaimana ia berfungsi - Langkah 3

Tempah, urus dan bayar untuk lawatan semua di satu tempat

Mengapa Keluarga Lebih Suka Homage

Perkhidmatan penjagaan yang menyeluruh

Pilih daripada pelbagai khidmat penjagaan di rumah termasuk penjagaan kejururawatan, prosedur kejururawatan dan terapi di rumah

Penjaga Semua Rakyat Malaysia

Dapatkan penjagaan yang berkualiti dari 3,000+ penjaga, jururawat, dan ahli terapi yang berkelayakan.

Tanpa tempoh komitmen

Manfaatkan penyelesaian penjagaan fleksibel dari 1 jam dan seterusnya.

Membantu anda dengan penjagaan jarak jauh

Menyampaikan penjagaan yang dipercayai untuk orang yang anda sayangi di seluruh Kuala Lumpur, Selangor, Kedah, Pulau Pinang, Kedah, Johor & Ipoh

Bantuan penjagaan apabila anda memerlukannya

Menyediakan khidmat penjagaan selepas discaj hospital atau bantuan untuk penjaga utama berehat

Melengkapkan keluarga dengan khidmat penjagaan yang lebih baik

Membantu keluarga memberikan penjagaan yang lebih baik di rumah melalui bimbingan dan bantuan berterusan.

Hanya penjagaan terbaik untuk anda dan orang yang tersayang

Dapatkan pelan penjagaan peribadi sekarang. Perkhidmatan yang kami sediakan:

Care Pro
100%
Ditayangkan
4.8
Penarafan

Rangkaian Penjaga Profesional terbesar

Care Pro disaring dengan teliti untuk memastikan kualiti penjagaan


1

Permohonan


2

Temuduga


3

Penyaringan


4

Latihan


5

Suai tugas

Kadar Pemilihan < 5%

6

Semakan dan Audit

Aplikasi Kami

Khidmat penjagaan di hujung jari

Dengan aplikasi mudah alih Homage, uruskan penjagaan untuk anda dan orang yang tersayang di mana sahaja dan pada bila-bila masa. Sama ada anda memerlukan perkhidmatan terapi, penjagaan harian, penjagaan kejururawatan atau rawatan perubatan, dapatkan bantuan hanya dengan beberapa klik sahaja.

Homage Apple Appstore Homage Google Playstore
Care Pro

Apa yang pelanggan katakan

Bantuan semasa pandemik

Pasukan ini telah bertungkus-lumus untuk bekerjasama walaupun terpaksa menghentikan sementara penglibatan mereka untuk perkhidmatan penjagaan kerana situasi pandemik yang kini berada di Malaysia. Semua isu dalam fasa awal penglibatan telah ditangani dengan pantas dan memuaskan. Jeritan khas kepada Shirley dari Homage yang telah bertindak balas dengan segera kepada semua pertanyaan dan permintaan saya (dan pergi jauh dan di luar jangkaan saya dengan tindakannya dalam semua tuduhan).

Wong Voon Bing
Penjagaan yang sangat disyorkan apabila saya tiada

Ayah saya mengalami kejatuhan baru-baru ini dan mengalami patah tulang pinggul. Tinggal di luar negara dan tidak dapat pulang ke tanah air untuk membantu pemulihan sangat membimbangkan. Seorang rakan mengesyorkan Homage untuk membantu penjagaan kejururawatannya. Mereka segera membalas mesej. Penjagaan yang diberikan sangat baik dan sangat profesional. Kami sangat gembira dengan perkhidmatan ini. Ada kalanya kita terpaksa menukar masa pelantikan dan mereka bertanggungjawab dan meneliti keperluan kita.

Anisa Aisha
Pengalaman positif

Pengalaman kami sangat positif. Setakat ini, kami telah menggunakan Pro Penjagaan mereka mungkin 10 kali (untuk mendaftar masuk ibu) dan dia tidak kurang baik dan menyokong. Penyelaras Bel juga telah banyak membantu sejak hari pertama. Saya dapati harganya berpatutan. Suka ciri pelaporan pada apl mereka. Anda dapat melihat apa yang telah dilakukan semasa lawatan. Ia patut dicuba.

Adelaine Yeo
Terima kasih dan penghargaan saya

Ibu saya yang berusia 85 tahun, yang menjalani pembedahan hernia insisi pasca ventral pada Januari 2019 mempunyai CPs dari Homage, semuanya dilatih secara profesional, dari hospital terkemuka di Malaysia. CPs menyusukan ibu saya dengan ketekunan, dan belas kasihan; memberikan petua yang tidak ternilai mengenai penjagaan warga tua kepada ahli keluarga. Terima kasih dan penghargaan saya ucapkan kepada Team Homage.

Azwan Shahuddin
Pasti salah satu yang terbaik!

Saya mempunyai pengalaman positif dengan Homage setakat ini. Mereka fleksibel, berpatutan, dan profesional. Penyelaras dari Homage sangat membantu dan menampung permintaan saya sejak hari pertama. Penjaga yang ditugaskan untuk menjaga nenek saya adalah menepati masa, dilatih secara profesional dan penuh perhatian. Semoga mereka akan terus berkhidmat dengan baik.

Kamilah Barvin
Program fisioterapi komprehensif

Penghormatan telah banyak membantu kami dalam membantu pemulihan ayah tercinta. Mereka memberi kami penjelasan yang komprehensif mengenai program fisioterapi. Ahli terapi yang mereka hantar sangat berkelayakan, sopan, bersemangat, dan memberikan perkhidmatan yang cemerlang. Dan yang paling penting, cajnya adil dan berpatutan.

Farizal Anam
Panduan untuk pembantu rumah saya

Terima kasih Homage atas bantuan anda selepas ibu saya dibenarkan keluar dari hospital akibat demam denggi. Ibu mendapat semula keyakinannya untuk mandi pertama selepas keluar dengan bantuan penjaga Homage, sesuatu yang tidak dapat dilakukan oleh pembantu rumah saya. Juga untuk membimbing pembantu rumah saya untuk mengendalikannya dengan cara yang lebih bersih. Pembantu rumah saya mempelajari kaedah yang betul dan dapat memberi penjagaan yang lebih baik kepada ibu sekarang. Sangat mengesyorkannya kepada orang yang mencari perkhidmatan penjagaan profesional untuk menguruskan ahli keluarga yang memerlukan bantuan.

Jenny Lim
Ujian swab tanpa kerumitan

Ia benar-benar menyusahkan apabila anda boleh menjalani ujian swab COVID-19 tanpa meninggalkan rumah anda. Responsnya sangat pantas, aplikasinya cekap. Terima kasih atas perkhidmatan anda.

Sofia Mustaffa
Secara keseluruhan kerja berpasukan yang baik

Saya ingin mengucapkan terima kasih kepada Homage atas perkhidmatan cemerlang mereka terutamanya Cik Ginger atas komunikasi cemerlang dan khidmat pelanggannya dan untuk membuat pengaturan yang diperlukan. Dia melakukan susulan yang baik sebelum dan selepas fisio, juga makanan balik yang tepat. Kami menghargai Cik Shu atas perkhidmatan fisionya yang cemerlang yang membuat ibu saya mendapat keyakinan bahawa dia boleh berjalan lagi. Cik Shu sangat sabar, bekerja keras, dan komited untuk melihat ibu saya akan dipulihkan sepenuhnya dan sembuh. Terima kasih.

Paul Mahendran
Jadikan Penjagaan Rumah Peribadi Kepada Orang Yang Anda Sayangi
Curve

Jadikan Penjagaan Rumah Peribadi Kepada Orang Yang Anda Sayangi

Mulakan dengan perundingan percuma hari ini, dan ketahui mengapa beribu-ribu rakyat Malaysia mempercayai Homage untuk memberikan penjagaan terbaik di rumah mereka.

Berhati-hati Sekarang