Penjagaan di mana anda berada

Ketahui mengapa Homage pilihan pertama rakyat Malaysia bagi 

Dapatkan Penjagaan Sekarang

Boleh didapati di:

Homage Apple Appstore Homage Google Playstore
Rangkaian penjaga profesional terbesar
Penjagaan 24 jam sehari, 7 hari seminggu
Aplikasi mudah alih penarafan bintang 4.7 bintang
Dapatkan rawatan di rumah, di hospital atau dalam talian

Penjagaan Peribadi di Rumah

Mencari penjagaan di Malaysia? Penjaga tempatan kami yang terlatih membantu anda dan aktiviti kehidupan seharian orang yang anda sayangi (ADL) untuk tinggal di rumah yang selamat dan bebas. Ini termasuk makan, mandi, berpakaian, tandas, memindahkan dan meneruskan.

Penjagaan Kejururawatan Di Rumah

Jururawat tempatan berlesen kami boleh menyelamatkan anda dan orang tersayang perjalanan ke klinik dan hospital. Dapatkan prosedur kejururawatan yang mudah dan kompleks seperti tiub, stoma dan penjagaan luka dalam keselesaan rumah anda.

Terapi di Rumah

Pengalaman kami ahli terapi tempatan berada di sini untuk menyokong usaha pemulihan dan pemulihan anda apabila anda pulang ke rumah, melalui sesi senaman dan rawatan terapi peribadi.

Lokasi Kami

Profesional Penjagaan kami bersedia untuk menyediakan penjagaan tepat dalam keselesaan rumah anda sendiri. Kami sedang beroperasi di lokasi-lokasi ini:
Utamakan Penjagaan Peribadi Untuk Yang Tersayang
Utamakan Penjagaan Peribadi Untuk Yang Tersayang
Utamakan Penjagaan Peribadi Untuk Yang Tersayang
Utamakan Penjagaan Peribadi Untuk Yang Tersayang

Cara Homage Berfungsi

Bagaimana Ia Berfungsi - Langkah 1

Muat Turun Aplikasi Homage

Homage Apple Appstore Homage Google Playstore
Bagaimana Ia Berfungsi - Langkah 1

Daftarkan pelan penjagaan dan dapatkan Care Pro yang sesuai

Bagaimana Ia Berfungsi - Langkah 2

Dapatkan perkhidmatan penjagaan daripada Care Pro kami

Bagaimana Ia Berfungsi - Langkah 3

Tempah, urus, dan bayar perkhidmatan kami dalam satu platform

Mengapa Keluarga Lebih Suka Homage

Perkhidmatan penjagaan yang menyeluruh

Pilih daripada pelbagai khidmat penjagaan di rumah termasuk penjagaan kejururawatan, prosedur kejururawatan dan terapi di rumah

Penjaga Semua Rakyat Malaysia

Dapatkan penjagaan yang berkualiti dari 3,000+ penjaga, jururawat, dan ahli terapi yang berkelayakan.

Tanpa tempoh komitmen

Manfaatkan penyelesaian penjagaan fleksibel dari 1 jam dan seterusnya.

Membantu anda dengan penjagaan jarak jauh

Menyampaikan penjagaan yang dipercayai untuk orang yang anda sayangi di seluruh Kuala Lumpur, Selangor, Kedah, Pulau Pinang, Kedah, Johor & Ipoh

Bantuan penjagaan apabila anda memerlukannya

Menyediakan khidmat penjagaan selepas discaj hospital atau bantuan untuk penjaga utama berehat

Melengkapkan keluarga dengan khidmat penjagaan yang lebih baik

Membantu keluarga memberikan penjagaan yang lebih baik di rumah melalui bimbingan dan bantuan berterusan.

Hanya penjagaan terbaik untuk anda dan orang yang tersayang

Dapatkan pelan penjagaan peribadi sekarang. Perkhidmatan yang kami sediakan:

Care Pro
100%
Disaring
4.8
penarafan

Rangkaian Penjaga Profesional terbesar

Care Pro disaring dengan teliti untuk memastikan kualiti penjagaan


1

Permohonan


2

Temuduga


3

Penyaringan


4

Latihan


5

Suai tugas

Kadar Pemilihan < 5%

6

Semakan dan Audit

Aplikasi Kami

Khidmat penjagaan di hujung jari

Dengan aplikasi mudah alih Homage, uruskan penjagaan untuk anda dan orang yang tersayang di mana sahaja dan pada bila-bila masa. Sama ada anda memerlukan perkhidmatan terapi, penjagaan harian, penjagaan kejururawatan atau rawatan perubatan, dapatkan bantuan hanya dengan beberapa klik sahaja.

Homage Apple Appstore Homage Google Playstore
Care Pro

Testimoni Pelanggan Kami

Bantuan semasa wabak COVID-19

Walapun saya terpaksa menangguh perkhidmatan dengan mereka buat sementara waktu kerana keadaan pandemik, pihak Homage sangat bagus dengan cara mereka mengendalikan segala isu dan pertanyaan yang saya ada. Sekalung penghargaan untuk Shirley dari Homage yang bertindak balas dengan pantas untuk kesemua pertanyaan dan permintaan saya (dan memberikan perkhidmatan yang melangkaui jangkaan saya).

Wong Voon Bing
Sangat disyorkan kalau duduk jauh dengan mak & ayah

Ayah saya jatuh baru-baru ini dan tulang pinggulnya patah. Saya pula tinggal di luar negara dan tak dapat pulang ke rumah pada masa tu. Kawan saya mengesyorkan khidmat penjagaan kejururawatan dengan Homage. Mereka sangat pantas dengan menjawab segala pertanyaan saya dan servis mereka juga profesional dan berkualiti. Kami sekeluarga sangat menghargai perkhidmatan yang disediakan. Ada juga masa yang saya perlu tukar masa lawatan dan mereka bertindak dengan pantas untuk membantu saya dan keluarga saya.

Anisa Aisha
Pengalaman positif

Pengalaman kami sangat positif. Setakat ini, kami telah menggunakan Care Pro lebih kurang 10 kali (untuk tengokkan ibu) dan mereka sangat bagus dan banyak menolong Koordinator Homage, Bel juga sangat membantu sejak hari pertama lagi. Harga juga munasabah dan saya suka laporan yang disediakan dalam aplikasi mereka. Semua maklumat tentang lawatan mereka dapat disemak dengan mudah. Berbaloi untuk cuba!

Adelaine Yeo
Terima kasih 

Ibu saya yang berusia 85 tahun yang baru saja menjalani pembedahan hernia pada Januari 2019 dijaga oleh beberapa Care Pro Homage. Semuanya dilatih secara profesional di hospital terkemuka di Malaysia. Kesemua Care Pro ibu juga merawatnya dengan penuh tekun dan belas kasihan. Mereka juga memberi petua yang tidak ternilai tentang cara penjagaan warga emas kepada ahli keluarga kami. Terima kasih sangat-sangat dan setinggi penghargaan kepada Homage.

Azwan Shahuddin
Pasti salah satu yang terbaik!

Aku punya pengalaman positif dengan Homage sejauh ini. Mereka fleksibel, berpatutan, dan profesional. Koordinator dari Homage telah sangat membantu dan menampung permintaan saya sejak hari pertama. Pengasuh yang ditugaskan untuk menjaga nenek saya adalah tepat pada masanya, terlatih profesional dan penuh perhatian. Semoga mereka akan terus melayani dengan baik.

Kamilah Barvin
Program fisioterapi yang komprehensif

Homage telah banyak membantu kami dengan pemulihan ayah kami. Mereka memberi kami penjelasan yang komprehensif mengenai program fisioterapi. Ahli terapi yang mereka hantar sangat berkelayakan, sopan, bersemangat, dan memberikan perkhidmatan yang luar biasa. Harga juga berpatutan.

Farizal Anam
Bimbingan untuk pembantu rumah saya

Terima kasih Homage atas bantuan anda selepas ibu saya dibenarkan keluar dari hospital kerana demam denggi. Ibu mendapat semula keyakinannya untuk mandi pertamanya selepas keluar dengan bantuan pengasuh Homage, sesuatu yang pembantu rumah saya tidak akan dapat lakukan. Juga untuk membimbing pembantu rumah tangga saya untuk menanganinya dengan cara yang lebih bersih. Pembantu rumah saya belajar kaedah yang betul dan dapat memberi penjagaan yang lebih baik kepada ibu sekarang. Sangat mengesyorkannya kepada orang yang mencari perkhidmatan penjagaan profesional untuk menguruskan ahli keluarga yang memerlukan bantuan.

Jenny Lim
Ujian swab tanpa kerumitan

Ia benar-benar mudah apabila anda boleh menjalani ujian swab COVID-19 tanpa meninggalkan rumah anda. Sambutannya sangat cepat, aplikasinya cekap. Terima kasih atas perkhidmatan anda.

Sofia Mustaffa
Keseluruhan kerja berpasukan yang baik

Saya ingin mengucapkan terima kasih kepada Homage atas perkhidmatan cemerlang mereka terutamanya Cik Ginger kerana komunikasi dan perkhidmatan pelanggannya yang cemerlang dan untuk membuat pengaturan yang diperlukan. Dia melakukan susulan yang baik sebelum dan selepas fisio, juga tepat suapan kembali. Kami menghargai Cik Shu untuk perkhidmatan fisio yang sangat baik yang membuat ibu saya mendapat keyakinan bahawa dia boleh berjalan lagi. Cik Shu sangat sabar, bekerja keras, dan komited untuk melihat ibu saya akan dipulihkan dan sembuh sepenuhnya. Terima kasih.

Paul Mahendran
Utamakan Penjagaan Peribadi Untuk Yang Tersayang
Curve

Utamakan Penjagaan Peribadi Untuk Yang Tersayang

Dapatkan konsultasi percuma hari ini, dan ketahui mengapa beribu-ribu rakyat Malaysia mempercayai Homage untuk memberikan penjagaan terbaik di rumah mereka.

Dapatkan Penjagaan Sekarang